creatures caves welcome, guest
downloads   gallery   dev   community   creatchi   forum   mycaves
bookmarks | search | post new topic
Help Forum
old
Exodus & Windows 8   
Hebi

Hebi
France  


  12/9/2012

Hi!

I've decided to reinstall my Creatures Exodus game because it was a bit of a mess but I can't seem to run Creatures 3 (standalone) and have this error message:
NLE0001: 'Main Directory' setting not found.

Also, the official breeds won't get installed, it's a bit annoying considering that the game used to run perfectly on Windows 8 before.

I though, perhaps I put it in the wrong folder, but none really seem to work.

Docking Station is fine.

Thanks


Ooooooooooweeeeeeeeeeoooooooooo
 
Hebi

Hebi



  5/10/2013

Hi again, I'm still having this issue (plus, my game is crashing so I need to reinstall it). Now that more and more computers are being sold with Windows 8, has anyone found a way to install official breeds properly?

Ooooooooooweeeeeeeeeeoooooooooo
 
Jessica

Jessica


 visit Jessica's website: Discover Albia
  5/10/2013  1

Have you already installed the Creatures Remastered Patch? It sounds like this could be the reason why the breeds are not installing properly.

Discover Albia

 
Hebi

Hebi



  5/12/2013  1

Thank you very much! It seems to be working properly now.

Ooooooooooweeeeeeeeeeoooooooooo
 


downloads
cobs
adoptions
creaturelink
metarooms
breeds
 
gallery
art
wallpaper
screenshots
graphics
promos
sprites
dev
hack shack
script reservations
dev resources
active projects
dev forum
 
community
links
advice
chat
polls
resources
creatchi
 
forum
bookmarks
general
news
help
development
strangeo
survivor
mycaves
log in
register
lost pw
1 online
Spykkie
creatures caves is your #1 resource for the creatures artificial life game series: creatures, creatures 2, creatures 3, docking station, and the upcoming creatures family.

contact    help    privacy policy    terms & conditions    rules    donate    wiki